Den længe ventede danske ZoomText 11 er frigivet

2017.03.17 af ScanDis A/S

Målet med ZoomText 11 har været at gøre ZoomText hurtigere og endnu lettere at anvende. Værktøjslinjer er moderniseret og kommandoerne er gjort mere enkle ligesom, der er gjort meget for, at de er lettere at huske. ZoomText brugerfladen er fuldt ud tilgængelig både med musen og fra tastaturet og på Touch skærme.

Den nye ZoomText byder på en række forbedringer, bl.a.

  • Moderne brugerflade - ZoomText har fået et nyt og enkelt design, som både gør det let at bruge i det daglige og meget nemt at lære for nye brugere.
  • Nye genvejstaster - e nye genveje er lette at lære og nemme at bruge. Der opstår ikke længere konflikter og kompabilitetsproblemer med øvrige programmer.
  • Ny funktion: Zoom 1x - Med denne funktion får du hurtigt overblik over hele skærmen ved at skifte mellem den aktuelle forstørrelse og 1x forstørrelse. Den skal ikke forveksles med normal skærm, fordi alle dine ZoomText vinduer stadig er aktive i 1x.
  • Ny AppReader - Den automatiske læsetilstand er gjort mere effektiv og fleksibel ved at kombinere de almindelige læseværktøjer i ZoomText med den nye AppReader. Den nye AppReader kan læse direkte i din applikation eller skifte til en højkontrast Tekstviser, som kan være bedre at læse i. Du kan også læse mindre tekstenheder ved at markere dem med musen. Det er derfor nu endnu lettere at slappe af, mens du læser tekster.
  • Nyt Søger værktøj - Med det nye Søger værktøj er det nu endnu lettere at finde det du søger. Søger værktøjet giver mulighed for at søge og skimme dokumenter, websider og e-mail, så du hurtigt kan finde ord eller fraser. Du kan vælge mellem fritekst søgning eller kun søge i overskrifter, formularfelter, links og billeder. Det er meget enkelt - du skriver og Søgeren finder teksten.
  • ZoomText og JAWS arbejder sammen - ZoomText 11 og JAWS 18 arbejder nu sammen, så du får den bedste kombination af oplæsning og forstørrelse. Selv når JAWS SigAlt funktion læser, vil ZoomText holde den læste tekst i det forstørrede vindue. De to mest udbredte programmer indenfor synshjælpemidler er nu i samme familie.

Hent den danske ZoomText 11 her.