Følg med i hvad der sker med ZoomText

Her finder du alle nyheder om ZoomText. Du kan bl.a. læse om produktnyheder, frigivelse af nye versioner samt opdagede problemer og løsninger.
2024.05.08 af ScanDis A/S

NYHEDER I DENNE OPDATERING ET SKRIVEBORD TILSTAND, NÅR DU BRUGER FLERE SKÆRME Når der er sluttet flere skærme til computeren, kan du udvide Windows-skrivebordet på tværs af alle skærme. Dette større arbejdsområde kan øge produktiviteten, da du kan placere flere programmer, hvor du vil, på dine primære og sekundære skærme.
2024.03.07 af ScanDis A/S

NYHEDER I DENNE OPDATERING FORBEDRET XFONT UNDERSTØTTELSE I decemberopdateringen blev xFont understøttelse til Office 365 lanceret i TIDLIG IBRUGTAGNING. I denne opdatering er det blevet standard, samtidig med at funktionaliteten er forbedret. Bl.a. er der kommet XFont understøttelse i PowerPoint. VIGTIGT: ZoomText skal startes inden Office 365, for at xFont understøttelsen virker.
2023.12.20 af ScanDis A/S

OPLEV DEN SKARPESTE TEKSTKVALITET I OUTLOOK 365, WORD 365 OG EXCEL 365 xFont er en avanceret tekstudglatningssteknologi, der forbedrer læsbarheden af tekst på skærmen. Dem nye xFont-teknologi forbedrer tekstens klarhed og skarphed i Office 365. Dermed er det blevet nemmere at læse tekster. xFont-understøttelse af Office 365 er i øjeblikket tilgængelig som en funktion i TIDLIG IBRUGTAGNING-programmet.
2023.12.05 af ScanDis A/S

Opdateringen indeholder følgende forbedringer: Et problem løst, hvor konfigurationsfiler, der var tildelt genvejstaster, CAPS LOCK + TALRÆKKEN 1 TIL 0, ikke blev overført efter opgradering fra en ZoomText-udgivelse til en anden. Et problem løst, hvor ZoomText taler, selvom lyden er slået fra, når funktionen ZoomText Camera blev startet med CTRL + CAPS LOCK + C.
2023.10.25 af ScanDis A/S

NYHEDER I ZOOMTEXT 2024 INVERTERET MUSEMARKØR TEMA Inverteret markørskema er en ny markørforbedring, der er tilgængelig i ZoomText 2024. Når du bruger andre markørtemaer, er markøren altid ensfarvet. Du kan også øge markørens størrelse. At invertere markøren og baggrundsfarverne gør det lettere for dig hurtigt at finde markørens position. At kunne se under markøren er meget nyttigt i alle forstørrelsesniveauer.
2023.08.02 af ScanDis A/S

XFONT ER NU TILGÆNGELIG I FORSTØRRELSESMETODE 2024 I opdateringen fra juni 2023 blev en forhåndsvisning af den nye forstørrelsesmetode til ZoomText 2024 gjort tilgængelig i TIDLIG IBRUGTAGNING. xFont-forstørrelse var dog ikke tilgængelig, men i denne opdatering, kan xFont aktiveres, mens du benytter den nye forstørrelsesmetode.
2023.06.20 af ScanDis A/S

NYHEDER I DENNE VERSION I "Tidlig ibrugtagning"-programmet kan du opleve de seneste forbedringer, bl.a. den nye forstørrelsesmetode, hvor opstartsydelse og ressourceforbruget er optimeret. Den nye forstørrelsesmetode vil være standard i den kommende ZoomText 2024. GØR FØLGENDE FOR AT AKTIVERE FUNKTIONEN: Vælg TIDLIG IBRUGTAGNING i ZoomText menuen (Alt + Z). Afkryds FORSTØRRELSESMETODE 2024.
2023.04.05 af ScanDis A/S

Denne opdatering byder på følgende optimeringer og rettelser: Glat panorering er nu aktiveret som standard i dialogboksen til "Tidlig ibrugtagning"-programmet. Dermed er indstillingerne AKTIVÉR GLAT PANORERING og HOLD SHIFT-TASTEN NEDE FOR GLIDENDE MUSEBEVÆGELSER i NAVIGATIONSINDSTILLINGER tilgængelige og valgt. Hvis du vil ændre disse indstillinger, skal du vælge fanen MAGNIFIER → NAVIGATION → PANORERING.
2023.02.17 af ScanDis A/S

Foruden programrettelser byder denne opdatering på flere nye funktioner. ÆGTE CENTRERING Ægte centrering er en ny justerings- og sporingsfunktion i ZoomText. Når du flytter musen, skriver tekst og navigerer i menuer, dialogbokse og andre programkontrolelementer, ruller zoomvinduet automatisk for at holde elementet i fokus. Dette er kendt som sporing.
2022.12.20 af ScanDis A/S

Ud over nogle fejlrettelser lancerer december-opdateringen til ZoomText "Tidlig ibrugtagning"-programmet, som giver dig mulighed for at afprøve nye funktioner, uden at disse funktioner er slået til som standard. En ny funktion kaldet "Hold visning opdatering" introduceres i "Tidlig ibrugtagning"-programmet i denne måned. Et hold vindue giver mulighed for at markere et område på skærmen, som du ønsker at overvåge.
2022.10.25 af ScanDis A/S

NYHEDER I ZOOMTEXT 2023 FORBUNDET VISNING Når man bruger store forstørrelser, sker det ofte at der foregår aktiviteter på skærmen uden for det forstørrede område. Her kommer FORBUNDET VISNING dig til hjælp. Det åbner et nyt vindue inde i det forstørrede område, og viser aktiviteten fra området udenfor det forstørrede vindue. Forbundet visning virker indtil videre med Windows Startmenu, Excels formelfelt samt Words kommentarvindue.
2022.07.27 af ScanDis A/S

OPDATERINGEN LØSER FØLGENDE PROBLEMER: Zoomvindue justeringsværktøjet virkede ikke korrekt i Lup tilstand. Forstørrelsen svigtede ind i mellem, når man skiftede sprog. AppReader fulgte linket, når man trykkede ESC på et link i stedet for at lukke AppReader. AppReader fungerede ikke korrekt i nogle kiosk applikationer. Forstørrelsesvisningsområdet fulgte ikke med når man brugte rulle-kommandoer, f.eks.
2022.06.22 af ScanDis A/S

Denne opdatering giver bedre ydelse i forhold til fokus- og markørforbedning når man kører Excel 365. Tekstudjævning er også forbedret i Windows' startmenu og i Teams' chatvindue. FØLGENDE PROBLEMER ER LØST: Fokussporing i Acrobat DC Pro virker nu korrekt. AppReader kunne ikke læse op i Acrobat DC Pro. Caps Lock + V flyttede ikke musemarkøren mellem skærme, når man kørte ZoomText med flere skærme.
2022.04.19 af ScanDis A/S

Opdateringen giver bedre ydelse når man navigerer i celler i Excel med fokusforbedring. Indstillinger for "Skærmkort" er flyttet fra "ZoomText → Præferencer" til "ZoomText → ZoomText support". FØLGENDE PROBLEMER ER LØST: Caps Lock + V skiftede ikke mellem skærme når man kørte ZoomText med flere skærme. Problemer med museekko i applikationen "ARC Console". Rul-kommandoer fungerede ikke på forstørrede skærme.
2022.02.22 af ScanDis A/S

NYHEDER I DENNE OPDATERING Det er muligt at sætte en forsinkelse når musemarkøren flytter sig mellem skærme i et multiskærmsmiljø. Funktionen er som standard aktiv og indstillet til 0,25 sekunder. Indstillingen kan ændres i indstillinger for multiskærme. ZoomText kan installeres og køres på computere med Windows 11 SE styresystemer.
2021.12.17 af ScanDis A/S

VÆRKTØJSLINJEN "HURTIG ADGANG" HAR FÅET NY SØGEFUNKTION I værktøjslinjen kan du nemt søge efter forstørrelses- og talefunktioner, tilføje funktioner til genvejslisten samt få en kort beskrivelse af funktionerne. SÅDAN BRUGER DU SØGEFUNKTIONEN Klik på "Søg" i værktøjslinjen og skriv et ord for den funktion du vil søge efter. Søgeresultaterne vises herefter i listen under. Der vises maks. 6 søgeresultater.
2021.11.10 af ScanDis A/S

Denne opdatering byder på nedenstående forbedringer: Løst et problem, hvor markørforbedring ikke var i trit med systemmarkøren, når man rullede på siden i Word, WordPad og Notesblok. Løst et problem, hvor markørforbedring ikke fulgte systemmarkøren, når man bruger Gmail i Chrome og Edge. Løst et problem, hvor systemfokus ville være på "Hurtig adgang bjælken" i stedet for fanen "Magnifier", første gang ZoomText startes.
2021.10.24 af ScanDis A/S

ZoomText 2022 understøttes i Windows 7 og 8.1 ikke og er dermed ikke længere muligt at installere i tidligere versioner end Windows 10. Derudover forbedres supporten til Windows 11, som er planlagt til udgivelse i de kommende måneder. NYHED I DENNE VERSION Værktøjslinjen "Hurtig adgang" er nu, som standard, forankret i en af skærmens 4 hjørner, når du starter ZoomText.
2021.07.28 af ScanDis A/S

Opdateringen indeholder understøttelse af Freedom Scientific ONYX kamera samt forskellige rettelser til fokus- og markørforbedringer, hvor bl.a sporing og programekko ikke virkede optimalt i nogle applikationer. Derudover er der løst enkelte problemer i AppReader.
2021.05.19 af ScanDis A/S

En bjælke med hurtig adgang til dine mest benyttede ZoomText funktioner er en nyhed i ZoomText 2021. For at kunne benytte bjælken er det nødvendigt at køre Windows 10. Denne værktøjsbjælke lader dig tilføje op til 8 genveje til dine oftest benyttede forstørrelses- og talefunktioner, så du kan finde dem på ét samlet sted.
2021.04.09 af ScanDis A/S

Vi har på det seneste set, at Windows 10 opdateringer forårsager at ZoomText 2018 og 2019 ikke længere fungerer. Desværre er support på disse to ZoomText versioner udløbet og der kommer ikke længere opdateringer til dem. Eneste løsning er at opgradere til ZoomText version 2021. Kontakt din forhandler for at bestille opgraderingen. Prisen afhænger af, hvilken version der opgraderes fra og hvilken udgave af ZoomText det drejer sig om.
2021.04.06 af ScanDis A/S

Opdateringen byder på følgende forbedringer: Forbedret sporing af fokus og markør i Outlook 2016, Excel 2010 og Excel 2016. Problem med at titlen blev gentaget, når man navigerede i vinduet, er løst. Problem med at AppReader kunne opfatte forkortelser som slutning på en sætning (eksempelvis Hr.), er løst. Forskellige rapporterede problemer med "Baggrund Læser" er løst.
2021.02.17 af ScanDis A/S

Opdateringen indeholder nedenstående forbedringer: ZoomTexts Supportindstillinger har fået en overhaling. Det er nu nemt at vælge om man vil sende fejlrapporter til Freedom Scientific eller ej. Du kan også vælge om du vil sende anonyme data for at hjælpe Freedom Scientific med at forbedre softwaren. I Outlook 2019 kunne den løbende stavekontrol få programmet til at gå ned, når man skriver en mail. Dette problem er løst.
2020.12.17 af ScanDis A/S

Opdateringen løser nogle problemer i forbindelse med installationen. Afinstallation af version 2020 fjerner delte komponenter der ikke burde fjernes. ZoomText brugere som har version 2020 installeret bør opdatere for at undgå problemer fremover. Microsoft talesyntese blev valgt som standard efter installation af version 2021, hvis man havde version 2020 installeret i forvejen. Dette problem er også løst med denne opdatering.
2020.11.12 af ScanDis A/S

Den store nyhed i denne version er, at man kan udføre ZoomText kommandoer via naturlig tale. Eksempelvis kan man sige "zoom in" eller "increase zoom level" eller "increase magnification" for at øge forstørrelsen. Indtil videre kan man dog kun tale på engelsk, hollandsk, tysk, spansk og fransk.
2020.08.27 af ScanDis A/S

Denne opdatering indeholder fejlrettelser og programoptimeringer. Der er bl.a. løst et problem, som viste sig ved, at skærmen blev meget mørk og rødlig, når man opdaterede driverne til NVidia GeForce GT1030 til seneste version 27.21.14.5167.
2020.06.16 af ScanDis A/S

Opdateringen indeholder, foruden fejlrettelser og stabilitetsforbedringer, forskellige muligheder til at fjerne aktiveringsnøgler via ZoomText menuen, hvor der benyttes ILM-autorisation. Vælger man "Fjern alle produktlicenser" fjernes alle aktiveringsnøgler til ZoomText, JAWS, Fusion og MAGic på en gang. DESUDEN ER DER LØST ET PAR RAPPORTEREDE PROBLEMER: I Firefox dukkede markørforbedringer op når man navigerede i links med TAB-tasten.
2020.04.28 af ScanDis A/S

I OPDATERINGEN ER NEDENSTÅENDE PROBLEMER LØST: Når man scrollede i Office 365 applikationer fungerede fontudjævningen ikke. Dialogbokse i Word 2016 blev ikke læst korrekt. AppView og TextView fungerede ikke korrekt i Word 2020. AppReader og Søger fungerede ikke i nogle programmer på computere installeret med Windows 7.
2020.03.17 af ScanDis A/S

Opdateringen indeholder enkelte programrettelser. Når man navigerede i tekstdokumenter med muselæsning, blev al tekst læst højt, når man nåede til den sidste linje med musemarkøren. Dette problem er løst. ZoomText ikonet i systembakken er fjernet. Årsagen er at når man klikkede ikonet i systembakken deaktiveredes ZoomTexts forstørrelse uden advarsel. Dette skabte problemer for nogle brugere.
2020.02.04 af ScanDis A/S

Denne opdatering indeholder rettelser. Bl.a. er der rettet et problem som gjorde at Neo Speech stemmer ikke læser op i App Reader. Desuden er forskellige problemer er løst i forbindelse med brug af ZoomText sammen med IBM Notes 9 Social Edition. Der er også lavet forbedringer i forhold brug af Firefox sammen med ZoomText.
2019.12.19 af ScanDis A/S

Opdateringen indeholder rettelser. Bl.a. er et problem med, at ZoomText i forstørrelsestilstand, ikke følger fokus i Notepad++ løst.
2019.12.10 af ScanDis A/S

Opdateringen indeholder nye funktioner så ZoomText og JAWS arbejder bedre sammen. FØLGENDE PROBLEMER ER LØST: Internationale versioner af ZoomText udtaler nu sætningstegn korrekt når tastaturekko er aktiv. Problem med at Word 2010 kan fryse når man klikker i et dokument, mens ZoomText kører, er løst. Problem med NeoSpeech stemmerne Kate og Paul ikke virker i ZoomText, er løst.
2019.10.29 af ScanDis A/S

Nogle brugere af ZoomText har oplevet problemer med 2020 versionen, som er løst med denne opdatering. Installationsprogrammet henter seneste version af ZoomText 2020 fra internettet under installationen. Dermed er det ikke nødvendigt først at installere originalversionen, hvis programmet ikke allerede er installeret, men blot installere denne opdatering.
2019.10.29 af ScanDis A/S

Første udgave af ZoomText 2020 kan nu hentes. Der arbejdes allerede nu på en opdatering, som ventes frigivet primo december. NYHEDER I ZOOMTEXT 2020 ZoomText 2020 er blevet hurtigere og mere stabil. Der er gjort et stort arbejde for at optimere og forbedre ydelsen generelt. Bl.a. kører ZoomText nu i 64-bit tilstand på computere med Windows 64-bit.
2019.09.26 af ScanDis A/S

Denne opdatering byder på forbedret ydelse som gør, at ZoomText generelt reagerer hurtigere. Specielt på ældre computere vil man opleve en mærkbar hastighedsforbedring.
2019.08.06 af ScanDis A/S

Med denne opdatering har forbedret ydelse og stabilitet været i fokus. Der er implementeret en ny funktion til Windows 10 computere med flere skærmkort. ZoomText vil automatisk vælge den bedste mulighed ved programstart. Brugeren kan dog selv vælge anden mulighed i indstillingerne via ZoomText menu > Præferencer > Skærmkort. AF ØVRIGE FORBEDRINGER KAN NÆVNES: Når der skiftes sprog, lukker og genstarter ZoomText med den nye valgte sprog.
2019.06.12 af ScanDis A/S

Hovedfokuset i denne opdatering har været at forbedre stabilitet og ydelse generelt. AF FORBEDRINGER KAN BL.A. NÆVNES: ZoomText lukker stabilt ned hver gang, når programmet afsluttes Forbedret hastighed ved start af Chrome når ZoomText kører. Optimering af musebevægelser og -hastighed.
2019.04.30 af ScanDis A/S

Opdateringen indeholder hastigheds- og stabilitetsforbedringer samt nogle fejlrettelser. NYHEDER I DENNE OPDATERING ZoomText har forbedret stabilitet og ydeevne i Excel. I Outlook 2016 er ydelsen forbedret når man benytter fokusforbedringer og ekkofunktioner. Ydelsen er forbedret i ZoomText Søger i Word 2016. Når man installerer de månedlige opdateringer, beholdes tastaturgenvejen til start af programmet.
2019.03.13 af ScanDis A/S

Opdateringen består primært af fejlrettelser men indeholder også hastighedsforbedringer. Bl.a. er funktionen "Anvend glidende panorering" som standard blevet deaktiveret (afkrydsningsfelt i panoreringsindstillinger). Det betyder at systemet nu reagerer hurtigere i forstørrelsestilstand, når man benytter tastaturkommandoer til at navigere med, eller skifte mellem kørende programmer.
2019.01.31 af ScanDis A/S

Opdateringen har forbedret understøttelse i bl.a. MS Office 2016 og Office 365, samt inkluderer et nyt værktøj til administration af Vocalizer Expressive 2 stemmer. Med det nye Vocalizerværktøj kan du høre, installere og fjerne stemmer direkte i ZoomText. Dermed behøver du ikke at downloade og installere stemmer eksternt.
2018.12.17 af ScanDis A/S

Denne opdatering har en række forbedringer og fejlrettelser i forhold til den første udgivelse. Bl.a. er problemet med at ZoomText genstarter eller fryser, når man forsøger at afslutte programmet blevet løst. ZoomText har fået en forbedret funktion til skarpere tekst- og grafikgengivelse i alle forstørrelser kaldet "ClearSharp". ZoomText har fået ny opdateringsguide som hjælper dig hurtige og enklere i gennem opdateringen.
2018.11.19 af ScanDis A/S

Opdateringen giver fobedret understøttelse i bl.a. Chrome, MS Office 2016 og Office 365 samt løser flere problemer. Problem med at ZoomText genstarter når man benytter forstør/formindsk kommandoer mens Windows 10s låseskærm er aktiv på systemer med flere skærme, er løst. ZoomText oplyser nu den korrekte kolonnetitel, når man navigerer mellem emner i en listboks.
2018.11.01 af ScanDis A/S

Den nye ZoomText har en række forbedringer i forhold til 2018-versionen. Se detaljerne herunder. ZoomText starter nu hurtigere op i demotilstand. Hurtigere zoom ind og ud med Favorit zoomniveauer. Man kan nu selv definere de zoomniveauer man ønsker og anvende dem som sin favorit. Programmet forstørrer/formindsker herefter i de skridt man har defineret via de normale forstør/formindsk kommandoer.
2018.10.03 af ScanDis A/S

Den seneste MacOS opdatering (Mojave) betyder, at ZoomText ikke længere kan startes. Man vil se en fejl, der fortæller at ZoomText ikke kan kommunikere med forstørrelsestjenesten. Herefter kan man vælge at afslutte ZoomText. Den eneste løsning er ikke at opgradere til Mojave, hvis man stadig vil benytte ZoomText Mac. Som tidligere annonceret er ZoomText Mac udgået. Defor kommer der heller ikke en fremtidig løsning på problemet.
2018.08.23 af ScanDis A/S

Forskellige programoptimeringer i denne opdatering giver ZoomText forbedret ydelse og stabilitet. Desuden er kompabilitet mellem JAWS og ZoomText forbedret. Opdateringen frigives kl. 16.00. Hent opdateringen i DOWNLOAD.
2018.05.29 af ScanDis A/S

Producenten har valgt at lade ZoomText Mac udgå. Eksisterende kunder kan fortsætte med at benytte produktet som hidtil, men der kommer i sagens natur ingen opdateringer. Derfor kan det ikke garanteres, at ZoomText Mac fortat vil virke efterhånden som styresystemet og applikationer ændrer sig over tid.
2018.05.01 af ScanDis A/S

ZoomText 11 kan nu køre med ZoomText 2018 hardwarelås (dongle). Opdateringen løser nedenstående problemer. LØST: COMPUTERE INSTALLERET MED WINDOWS 10 SPRING CREATORS UPDATE MED FLERE TILSLUTTEDE SKÆRME FÅR ZOOMTEXT TIL AT GÅ NED På systemer som er konfigureret med flere skærme og Windows opdateringen oplever at computeren fryser med sort skærm når ZoomText startes. Dette problem er løst.
2018.04.24 af ScanDis A/S

Opdateringen løser følgende problemer: LØST: FEJL I HARDWARELÅSEN I DONGLE / USB NÅR COMPUTEREN ER OPDATERET MED WINDOWS 10 SPRING CREATORS UPDATE Dongle autorisation virker ikke i ZoomText efter opdatering af Windows 10. Brugere som benytter hardwarelås skal installere denne ZoomText opdatering efter Windows opdateringen.
2018.04.17 af ScanDis A/S

Microsoft udgiver den næste store Windows 10 opgradering (Spring Creators Update eller Red Stone 4) i løbet af april 2018. Opgraderingen kan give problemer for ZoomText brugere der anvender dongle/USB eller flere skærme. ZOOMTEXT 2018 Dongle / USB hardwarelåsen virker ikke. Der er ingen problemer med ILM koder. Problemer med nogle skærmkort når man har flere skærme tilsluttet.
2018.04.12 af ScanDis A/S

Claus Skov Caspersen fra Institut for Syn og Hørelse i Aalborg har fundet en midlertidig løsning, som bevirker, at man kan læse PDF-dokumenter med Adobe Reader sammen med ZoomText 11.7. Hidtil har det været nødvendigt at nedgradere til ZoomText 11.6. Du kan finde en vejledning HER.
2018.03.02 af ScanDis A/S

ZoomText har fået et nyt og moderniseret installationsprogram som gør installation både hurtigere og nemmere. Fremadrettet ændres angivelse af version, således af udgivelsesåret altid vil være en del af versionsnummeret.
2018.02.13 af ScanDis A/S

Det er pt. ikke muligt at installere den seneste version af ZoomText 10.1 (10.11.10) på Windows 10 Fall Creators updates (1709), før Microsoft har frigivet en opdatering. For at kunne installere ZoomText 10.1 kræves det at Windows er opdateret med KB4074588. Det formodes at Microsoft frigiver opdateringen den 20. februar, men dette er ikke endeligt bekræftet.
2018.02.08 af ScanDis A/S

Der er introduceret en fejl i ZoomText 11.7, som ødelagde understøttelsen af Adobe Reader. Løsningen på problemet kommer i ZoomText 11.8, der ventes frigivet i marts. Den eneste løsning for dem der har brug for at læse PDF er derfor at gå tilbage til ZoomText 11.6. For at nedgradere til version 11.6 er det nødvendigt først at afinstallere version 11.7 og derefter installere den tidligere version.
2017.12.06 af ScanDis A/S

Opdateringen giver foruden stabilitets- og hastighedsforbedringer, også forbedret understøttelse af en lang række applikationer bl..a Microsoft Office (2010, 2013 og 2016), Adobe Reader, web browsere (IE11, Chrome og Firefox), Skype, Windows Stifinder og Windows apps. For at installere opdateringen skal du gå i Licensadministration Søg efter opdateringer i ZoomText værktøjslinien.
2017.10.09 af ScanDis A/S

Opdateringen giver mulighed for at køre ZoomText 11 i Windows 10 Fall Creaters Update, som frigives 17. oktober 2017. Uden denne opdatering vil ZoomText muligvis ikke starte op med forstørrelse efter Windowsopdateringen. Andre nyheder i opdateringen er bl.a.: AppReader navigationskommandoer er nu fuldt understøttet i Word dokumenter. AppReader er mere stabil, når den kører samtidig med JAWS.
2017.08.03 af ScanDis A/S

Opdateringen byder bl.a. på hastighedsforbedringer, bedre stabilitet samt forbedret understøttelse af javaprogrammer. For at installere opdateringen skal du gå i Licensadministration Søg efter opdateringer i ZoomText værktøjslinien. Dette vil åbne installationsguiden, som vil hjælpe dig igennem installationen. ZoomText 11.5 installationspakken også hentes i DOWNLOAD.
2017.06.26 af ScanDis A/S

Opdateringen forbedrer bl.a. understøttelsen af Google Chrome og Mozilla Firefox. For at installere opdateringen skal du gå i Licensadministration Søg efter opdateringer i ZoomText værktøjslinien. Dette vil åbne installationsguiden, som vil hjælpe dig igennem installationen. ZoomText 11.4 installationspakken også hentes i DOWNLOAD.
2017.06.19 af ScanDis A/S

I opdateringen finder du følgende nyheder: Mulighed for at aktivere ZoomText 10.1 med serienumre fra version 11. ZoomText 11 serienumre er dermed bagudkompatible. Såfremt man endnu ikke er klar til version 11, kan man stadig bruge version 10 indtil man er klar til version 11 - og beholde samme version 11 serienummer. Rettelse til problem med at bruge udviddet det ANSI-tegnsæt via Alt + Numeriske taster.
2017.05.17 af ScanDis A/S

Opdateringen giver mulighed for at køre ZoomText 10 i Windows 10 Creaters Update, som frigives i maj 2017 (Service update 1704D). I opdateringen finder du følgende nyheder: Brugeropsætning bevares ved geninstallation af ZoomText. Der er tilføjet indstilling i brugeropsætning som afslutter "Ai Squared Magnification" servicen, når ZoomText afsluttes.
2017.03.17 af ScanDis A/S

Målet med ZoomText 11 har været at gøre ZoomText hurtigere og endnu lettere at anvende. Værktøjslinjer er moderniseret og kommandoerne er gjort mere enkle ligesom, der er gjort meget for, at de er lettere at huske. ZoomText brugerfladen er fuldt ud tilgængelig både med musen og fra tastaturet og på Touch skærme. Den nye ZoomText byder på en række forbedringer, bl.a.