ZoomText 2023 august opdatering er frigivet

2023.08.02 af ScanDis A/S

xFont er nu tilgængelig i Forstørrelsesmetode 2024

I opdateringen fra juni 2023 blev en forhåndsvisning af den nye forstørrelsesmetode til ZoomText 2024 gjort tilgængelig i Tidlig ibrugtagning. xFont-forstørrelse var dog ikke tilgængelig, men i denne opdatering, kan xFont aktiveres, mens du benytter den nye forstørrelsesmetode. I øjeblikket er xFont begrænset til ZoomText-værktøjslinjen og velkomstskærmen samt et par grundlæggende applikationer såsom Notesblok. Du kan benytte lejligheden til at se de forbedringer, der kommer i ZoomText 2024-udgivelsen.

For at aktivere funktionen skal du sørge for at Tidlig ibrugtagning er valgt. Herefter vælger du Aktivér xFont forstørrelse i Præferencer → Udglatning.


Øvrige forbedringer

  • Stemmeassistentkommandoerne til at oprette, aktivere og deaktivere Hold visning-vinduer virkede ikke. Dette er løst.
  • Tastekombinationer til at slå Hold visning til og fra (CAPS LOCK + MELLEMRUM, W, E) er blevet udskiftet. Den nye tastekombination til at slå Hold visninger 1-4 til og fra er CAPS LOCK + MELLEMRUM, W, x, hvor x er 1, 2, 3 eller 4.
  • Når man åbnede Tidlig ibrugtagning i ZoomText-menuen, tog det flere sekunder, før dialogboksen blev åbnet. Dette er løst.
  • Fokussporing og forbedringer fungerede ikke korrekt, når man navigerede i lister og menuer i Microsoft Management Console.
  • Der kunne optræde en lang forsinkelse ved skift mellem klient- og servermaskiner. Dette bidrog til at det også tog flere sekunder, før fokusforbedringer blev vist. Dette er blevet løst.
  • Et problem, hvor Firefox ikke reagerede, når man navigerede i browsermenuer ved hjælp af piletasterne, er løst.
  • Museekko læste ikke tekstfelt-, besked- og stemmekanalikoner, når man holdt musen over dem i Discord Desktop-appen. Dette er løst.