ZoomText 2022 er frigivet

2021.10.24 af ScanDis A/S

ZoomText 2022 understøttes i Windows 7 og 8.1 ikke og er dermed ikke længere muligt at installere i tidligere versioner end Windows 10. Derudover forbedres supporten til Windows 11, som er planlagt til udgivelse i de kommende måneder.


Nyhed i denne version

Værktøjslinjen "Hurtig adgang" er nu, som standard, forankret i en af skærmens 4 hjørner, når du starter ZoomText. Dette giver mulighed for nemt at finde værktøjslinjen når skærmen er forstørret eller når den mister fokus. Man kan indstille i hvilket hjørne man ønsker værktøjslinjen skal forankres. Værktøjslinjen vender automatisk tilbage ikontilstand, hvis den har været ekspanderet, når man flytter fokus væk fra den.


ZoomText 2022 byder også på diverse rettelser og forbedringer, bl.a. følgende:

  • I AppReader er der sket hastighedsforbedringer i forbindelse med brug af ekko i Chrome og Edge.
  • Et problem med at tastaturekko ikke fungerede korrekt i Skype er løst.
  • Et problem i AppReader hvor kommandoer til sætnings- og afsnitslæsning blev ignoreret i tekstvisningstilstand, som førte til kontinuerlig læsning i Word og Notesblok. Dette problem er løst.
  • Forskellige problemer med markørforbedringer og fokussporing i Outlook, webbrowsere, ZoomText hjælp, WordPad og Word er løst.
  • Et problem med at Chrome kunne fryse under læsning med museekko er løst.
  • ZoomText kunne undertiden blive ustabil efter omkring 30 minutter, specielt når man brugte Chrome med mange faner åbne. Dette problem er løst.